Hanne Karlsen Muri

Kjære flotte, alltid smilende Hanne. Det var med sjokk og dyp sorg at vi mottok budskapet om at du gikk bort i går, den 14.desember 2019. Du har kjempet en hard kamp mot sykdommen din, men nå var det slutt. Du etterlater deg et stort tomrom hos oss, som var så heldige å bli kjent med deg.
 
Da du begynte i Mojo Blues så ble vi veldig begeistret for dine vokalprestasjoner, og sammen med Lone tok dere Mojo Blues til et høyere nivå. Vi var ekstra glade for at du ble med oss videre i The Real Mojo etter at Mojo Blues ble avviklet.
 
Du hadde sterke meninger om hvordan lyd og arrangementer burde være, og ditt engasjement ble høyt verdsatt hos oss. Samtidig hadde du alltid et smil på lur, og ditt gode humør smittet veldig over på oss andre. Det kjennes så uvirkelig at du ikke lenger skal stå på scenen sammen med oss.
 
Du hadde en stor glede av å synge, og det syntes veldig godt på deg. Noe som ga oss andre inspirasjon. Din muntre latter i garderoben vil vi også savne. Du var en hjertegod kompis og venninne!
 
Vi kjente også til din lidenskap for dyr og spesielt hester. Det føles derfor godt at du fikk oppleve 14 dager i Arizona på hestefarm nå i november som var.
Våre tanker går også til Stig, Pia og øvrige familie, og vi tenker ekstra på dere nå som det går imot juletider.
 
Tusen takk for alle de gode minnene, Hanne! Du vil bli dypt savnet, og aldri glemt.
 
«Hey You» av Pink Floyd var «din» sang. Den sangen var alltid på reportoaret når vi spilte. Og du sang den så fint. Her er et opptak av den sangen, sammen med noen bilder fra våre konserter.
 
Hvil i fred, Hanne.