Da er vi tilbake på Kulturbanken, med et nytt album på plakaten. Nemlig Animals. «Animals» er oppfølgeren til to store bautaer, Dark Side og Wish you were here. Den fikk litt mindre oppmerksomhet, og er nok litt undervurdert. Den var lite radiovennlig, i og med lange låter.

Albumet er til en viss grad basert på George Orwells berømte roman «Animal Farm». Her møter du Pigs, Dogs og Sheep. Livemessig er dette noe av det bedre Pink Floyd leverte under sine turnéer på slutten av 70-tallet. Her kom bl.a. den beømte Gigagrisen med med for første gang.

Du har nå sjansen til å høre albumet fremført live, i sin helhet.

Etter pausen vil man i tillegg få høre andre utvalgte klassikere av Pink Floyd. Fra Album som «The Dark Side of the Moon», «Wish you Were Here»«The Wall», og senere utgitte album som «A Momentary Lapse of Reason» og «Division Bell» for å nevne noen