Sauer er også ålreite dyr… eller?
Ingen av oss jentene hadde noe forhold til låta Sheep eller albumet Animals fra før. Vi hadde rett og slett ikke hørt stort på det i det hele tatt da forslaget fra gutta kom… javel… vi fikk jo lytte litt på denne sauen da. Og joda, dette var ganske ålreit egentlig! Rent bortsett fra at det ikke forelå noen form for kor….

Kun spredt breking i forkant der altså.

Ja ja, hva annet kan man gjøre enn å lage et korarrangement selv da? Vi er da fremadlente og musikalsk godt anlagt alle tre. Og med en nærmest euforisk entusiasme (som for gutta sannsynligvis fortonet seg som en hønsegård på speed), kastet vi oss hodestups ut i oppgaven, og idéene lot ikke vente på seg! Det tok ikke lang tid før en plan var lagt, og etter å ha sunget det et par ganger, virket det som koret alltid hadde vært der… snodig!

Hr. Waters og hr. Gilmore ville nok høyst sannsynlig ergret seg (rosa?) over at de ikke hadde kommet på dette selv hvis de hadde hørt det…. 😉

Litt finjustering gjenstår enda selvfølgelig, men dette skal bli morro – vi gleder oss veldig!!
TrudeHanneLone