Blogg – Animals / Sheep!

Animals var kanskje det PF albumet jeg brukte lengst tid på å like. For meg var det ved første ‘ørekast’ litt for rett fram ut i fra tidligere album. Men brukte litt tid på å forsøke å forstå det og etter hvert bare vokste og vokste albumet i mine ører. I dag lurer jeg på om det kanskje er mitt favoritt album… selvfølgelig i tillegg til Meddle, DSOTM, WUWH… 😉

Som keyboardist er det alltid en utfordring å spille PF. Enten det er med å finne riktige lyder, ha nok hender, og ikke minst det å kunne få fram den stemningen Richard Wright alltid klarte. Er en utfordring, men du verden så moro!

Terje Smedvold

Animals er ikke det albumet man hører mest om eller som har blitt spilt mest ute, men Roger Waters gjorde det i Spectrum for noen år siden. Den gang ble tatt usedvanlig godt i mot, og på våre egne konserter er også flere som har etterspurt Animals. Nå ser det da også ut til å bli en mulighet.

Sheep er første låt ut, og etter TRMs første gjennomkjøring hadde jeg kanskje verdens største smil. Noe finpuss av både lyder og ‘fineschmecking’ så tror jeg vi er der. Neste er da Dogs, Pigs, Pigs On The Wing… og dermed har vi ennå et album på merittlista! Ser fram til det.