Vi skal fremføre The Dark Side of the Moon i sin helhet på Buckleys 29. april. Vi gleder oss veldig. Vi har fått høre at det er stor interesse for denne gig’en. Vi har jo gjort dette stuntet før, og er komfortable med oppgaven, men det kribler allikevel litt i magen. Det er mye som skal samkjøres i en slik produksjon. Én ting er det rent musikalske, soloer, og vendinger og utfordrende partier. Så er det selve lyden i instrumenter, ekko, klang, clean-lyd, vrenglyd, med gilmours karakteristiske lydkulisser, og spilleteknikk. Koringer, og vokal, snakking, Lydeffekter. Lyseffekter. Det kan varierer litt fra sted til sted, og strøminntak i huset 🙂 Vi har også  fått laget egne animasjoner som kjøres på skjerm, og disse må også synkroniserers til musikken.

Ja, det er utfordende, men du verden så herlig det er å fremføre det. Øvingene fremover blir viet gjennomkjøring av dette Ikoniske albumet. Men vi skal også fremføre et sett med forskjellige Pink Floyd låter. Her er det mye å velge imellom. Så det blir låter fra de fleste albumene. Her er det også mye detaljer og ting vi må øve på. Men med denne proffe gjengen, så vil det bli knallbra.

Vi gleder oss til å se deg på Buckleys den 29. april. Vi starter ved 22-tiden.

The Real Mojo